PRE-ORDER: VERWACHT wk.4 Januari 2022

Playmobil 70921 - Mini Cooper

Artikelnummer: 70921
Vorige Artikel 12 van 16 Volgende
€ 70,00

Playmobil 70921 - Mini Cooper


LET OP: Verkrijgbaar vanaf wk.4 Januari 2022


Deze Playmobil Mini Cooper komt al in Januari 2022 en is een van de nieuwe sets uit de Playmobil Classic Cars lijn.

Deze PLAYMOBIL-set is een must-have voor alle Mini & Classic Cars fans!

Dé cultauto en het voertuig uit Groot-Brittannië: De Mini, nu ook van PLAYMOBIL. Het stijlicoon komt in een set met bijpassende figuren en accessoires uit een Londense stadsscène uit de jaren 70.

Alle autoliefhebbers kunnen uitkijken naar een echte legende uit Groot-Brittannië: de Mini Cooper. Niet alleen Mr. Bean, maar ook de Beatles reden in deze unieke cultauto. Als geen andere auto vertegenwoordigt de Mini Cooper de klassieke Britse stijl in een klein formaat, leuk en wendbaar pakket. Geen wonder dat de originele Mini bijna eenenveertig jaar lang vrijwel onveranderd bleef.
De Mini Cooper biedt veel auto in een kleine ruimte - voor ontwerper Alec Issigonis was, "creatief gebruik van de ruimte" en "focus op het essentiële" zo belangrijk dat er geen verwarming of radio in de auto was verwerkt en dat er schuiframen zijn gebruikt in plaats van uitschuifbare ramen.

Net als het origineel zal het PLAYMOBIL-model het hart van elke verzamelaar sneller laten kloppen. De achterklep kan worden geopend en vier figuren kunnen via het afneembare dak in het ruimtewonder stappen. De PLAYMOBIL Mini Cooper schittert niet alleen door zijn liefdevol gedetailleerde ontwerp, maar ook door zijn afzonderlijke onderdelen in een edele chrome look. Omdat het een Engelse auto betreft, zit het stuur en de bestuursstoel aan de rechterkant. Naast twee figuren in kleurrijke jaren 70-outfits met een dalmatiër bevat de set ook een politieagent in een typisch Engels uniform. 


Inhoud:

  • 3 figuren
  • 1 Mini Cooper
  • 1 Hond
  • Diverse accessoires
  • Afmetingen: 18,5 x 10 x 8 cm (LxBxH).

Aanbevolen voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Warning

 

Specificatie Omschrijving
Thema Classic Cars
Jaar: 2022
Status Verwacht Eind Januari 2022
Conditie: Nieuw / MISB
EAN 4008789709219
Lengte 18,5 cm
Breedte 10 cm
Hoogte 8 cm
Gewicht 1 Kg

ATTENTIE

HOUD rekening met VERTRAGINGEN in de komende weken, tot na de jaarwisseling.

MEER INFO

ACTIES:

© 2019 - 2022 PlayMoto Toys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel