Blog #7: Einde vakantie & nieuwe voorraad

PlayMoto Vakantie-auto

PlayMoto Zwemmen

 

 

De Zomervakantie

 

 

 

zit er weer op voor PlayMoto Toys, het was heerlijk genieten en bijkomen in het "Schwarzwald". Twee weken veel gelopen, gezwommen en heel veel activiteiten gedaan met het gezin. Uiteraard ook nog inkopen gedaan voor de webshop en nieuwe ideeën opgedaan.
 

PlayMoto UitzoekenPlayMoto Toys Playmobil wassenPlaymobil gewassen

Nu weer volop aan het werk om alles aangevuld te krijgen in de webshop, nieuwe voorraad uitzoeken, sorteren, toevoegen en opruimen. Daarnaast ook nog veel gebruikte Playmobil schoonmaken, uitzoeken en sorteren voor gebruik.
Veel mensen gooien helaas oud speelgoed en onbekende onderdelen weg, terwijl deze heel vaak juist zeer gewild zijn bij verzamelaars. Ook zijn soms kapotte of beschadigde voertuigen bijvoorbeeld, nog heel bruikbaar voor reserve onderdelen.


Playmobil 4036 KraanwagenZo kochten wij laatst een partij gebruikte Playmobil, waarin een kapotte kraanwagen zat. Volgens de verkoper, was die niet meer te repareren.
Na het uitpakken en controleren, bleek er echter een simpele kleine plastic veerring te missen. Deze veerring was bij ons op voorraad en daarmee het probleem snel opgelost. De kraanwagen is nu weer werkend en compleet, en kan weer een kind of verzamelaar blij maken! Dit is een mooie vorm van #Recycling en # Hergebruik.

 

 

De komende weken zullen wij steeds meer Playmobil voorraad in de webshop plaatsen, hou onze twitter in de gaten of abonneer u op de nieuwsbrief, als u daarover geïnformeerd wilt blijven.

 

BELANGRIJK:

AANGEPASTE VERZENDDATA
2024
zie Verzenden/Retouren pagina (KLIK) !

Februari Aanbieding

Diverse XXL figuren in prijs verlaagd.

Kijk snel!

© 2019 - 2024 PlayMoto Toys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel