Blog #11: 1e Beurs in aantocht, agenda & nieuwe sets

 

Hallo en welkom bij onze nieuwe blog!


Playmo Weekend 29-2 & 1-3-2020 te Mol, België

Zoals u misschien gelezen heeft, komt er voor ons een spannend moment aan: de 1e beurs waar wij met onze eigen stand zullen staan! We hebben er zin in, en hopen dat u ook langs komt om even gedag te zeggen en uiteraard iets te kopen.


Agenda

De PlayMoto Toys agenda (klik) is nu ook te vinden hier op de website. Waar en wanneer, alles kunt u per evenement en datum vinden.


Nieuwe sets op de site te koop

Er zijn weer veel nieuwe en 2ehands sets in onze webshop geplaatst. Het is altijd leuk om oude sets te controleren, wassen, compleet te maken en vervolgens weer te verkopen aan een nieuwe eigenaar. Heeft u nog oude Playmobil sets of onderdelen liggen, die niet meer gebruikt worden? Twijfelt u of iets van Playmobil is of bent u juist op zoek naar Playmobil onderdelen of sets?
Vraag het ons door contact op te nemen, misschien kunnen wij u helpen!

Ook komen er deze maand een aantal mooie nieuwe sets uit van Playmobil zelf, zoals onder andere de set 70227 - Porsche Macan S Brandweerauto met licht en geluid!

 

Playmobil 70277 - Porsche Macan S BrandweerautoPlaymobil 70286 - Mystery Machine Scooby-DooPlaymobil 70317 - Back to the Future: Delorean

 

Voor de nieuwe Scooby-Doo & Back to the Future sets moet u nog even geduld hebben tot Mei, dan zijn ook die verkrijgbaar! 


Toekomst plannen

PlayMoto Toys winkel PlayMoto Toys bestaat inmiddels alweer een paar jaar, en dit jaar   hebben wij grootse plannen. Zeer binnenkort kunnen wij u hier meer   over vertellen, maar voorlopig houden we het nog even geheim ;-)

 

 

Bedankt voor het lezen, en tot de volgende blog!

BELANGRIJK:

AANGEPASTE VERZENDDATA
2024
zie Verzenden/Retouren pagina (KLIK) !

Aanbieding

Diverse XXL figuren in prijs verlaagd.

Kijk snel!

© 2019 - 2024 PlayMoto Toys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel