Blog #10: Een jaar lang PlayMotoToys.nl & wat gaat 2020 brengen?

PlayMoto Toys wenst u Fijne feestdagen


Een jaar lang PlayMotoToys.nl webshop

PlayMoto Toys bestaat officieel sinds 2015, maar in 2019 hebben wij de stap gemaakt om onze eigen webshop op te zetten, en het bedrijf verder uit te breiden. Voorheen verkochten wij altijd behoorlijk succesvol via Ebay en Marktplaats. Het begon ons steeds meer te irriteren dat wij afhankelijk waren van deze platformen, maar vooral het gedoe van Marktplaats en de steeds maar stijgende verkoopcommissies en overige kosten van Ebay, maakten dat wij echt onze eigen verkoopstek wilden.
Dit begon al in 2018 met veel uitzoeken en zaken op een rijtje zetten. Een webshop laten draaien is makkelijk, het opzetten viel ons erg tegen, maar was en is erg leuk om te doen!

De webshop is een klein succesje in de geschiedenis van PlayMoto Toys, en wij hopen met uw hulp dat een groot succes te kunnen maken!


Wat brengt het nieuwe jaar 2020 voor U als klant en ons als webshop?

Komend jaar wordt een druk en spannend jaar voor u en voor ons. Playmobil 70317 DeLorean Back to the FutureVeel nieuwe Playmobil sets komen eraan, zoals de zeer gewilde DeLorean tijdmachine uit de voor Playmobil nieuwe franchise "Back to the Future".

Playmobil 70286 Scooby-Doo Mystery wagonEen van de andere spannende nieuwe franchises die in 2020 uitkomt is de nieuwe lijn van Scooby-Doo, en zo zijn er nog veel meer verrassingen in aantocht!


2020 gaat een druk jaar worden voor PlayMoto Toys. Eindelijk gaan wij ook verkopen op diverse beurzen en Playmobil evenementen. Heeft U nog een markt of evenement, waar u een plekje voor ons vrij heeft? Stuur ons dan z.s.m. een berichtje!

Wij zullen voor de 1e keer te vinden zijn op het Playmobil Weekend van Connect 2 Smile in Mol, België. Kom gerust langs om kennis te maken!


Nieuwe artikelen in de webshop

De afgelopen weken zijn er weer veel nieuwe en 2ehands Playmobil sets en gerelateerde artikelen in de webshop geplaatst. Dit varieert heel erg van nieuwe Playmobil sets uit de Top Agents lijn en 2e hands Playmobil sets tot boeken en tijdschriften van- en over Playmobil. Kijk gerust eens rond en mocht u iets missen of zoeken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en zullen wij ons best doen u te helpen.

PlayMoto Toys contact

 

Bedankt voor het lezen. Wilt U ons helpen? Deel dan deze blog en onze webshop met al uw vrienden, kennissen en ander Playmobil liefhebbers!

Een fijne jaarwisseling en al het beste voor 2020 gewenst namens ons allemaal bij PlayMoto Toys!

BELANGRIJK:

AANGEPASTE VERZENDDATA
2024
zie Verzenden/Retouren pagina (KLIK) !

Aanbieding

Diverse XXL figuren in prijs verlaagd.

Kijk snel!

© 2019 - 2024 PlayMoto Toys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel