Blog #17: Nieuwe Bedrijfswagen & Wachten op veel nieuwe Playmobil sets


Nieuwe indeling menu

We hebben de menu-structuur van onze webshop aangepast en een aantal hoofdcatgorieën toegevoegd om zaken makkelijker vindbaar te maken voor u. Voorheen stond alles in één lang menu onder de hoofdcategorie Playmobil, waardoor die lijst erg lang en onoverzichtelijk werd. De grote figuren van Collectoys waren ook behoorlijk verstopt. De belangrijkste wijzigingen zijn dan ook:

  • Collectoys in eigen hoofdcategorie in het menu geplaatst
  • Licentie thema's Back to the Future; Dragons; Ghostbusters; Heidi; Porsche; Scooby-Doo!; Spirit; Volkswagen etc. zijn ondergebracht in een eigen hoofdcategorie.
  • Playmobil Speelboxen, Kado- & Startersets & de promopacks zijn ook ondergebracht in een eigen hoofdcategorie.

Wij zijn erg benieuwd wat u van deze veranderingen vindt! Stuur ons een berichtje en laat ons uw mening horen. 


Nieuwe Bedrijfswagen

Afgelopen jaar is het steeds drukker geworden voor ons, we krijgen nog steeds heel erg veel aanvragen voor inkoop van 2ehands Playmobil en daar zijn we dan ook erg druk mee.
De afgelopen weken weer een paar grote partijen ontvangen met zowel oude als nieuwe Playmobil, van kastelen tot brandweerauto's. 

Door deze drukte en de ogen gericht naar de toekomst, hebben wij besloten een nieuwe en grotere bedrijfswagen aan te schaffen. Hiermee kunnen we zeker de komende jaren vooruit en hopelijk snel weer naar de bekende Playmobil beurzen toe, zoals Mol (B), Tiel, Luxemburg etc. etc. 

Na lang zoeken en testrijden hebben wij gekozen voor een nieuwe Ford Transit 350D dubbele cabine met extra laadvermogen en trekhaak. Deze bus voldeed aan al onze wensen, is sterk, snel en zuinig en voor een zeer mooie prijs. De service van Bedrijfswagens Rijkers uit Valkenswaard daarbij is ook uitstekend en zeker een aanrader als u een nieuwe bedrijfswagen zoekt! 


Lang wachten op nieuwe Playmobil sets

Helaas merken wij het laatste jaar steeds vaker, dat de nieuwe Playmobil sets vertraagd zijn en niet voor de geplande releasedatum van en door Playmobil uitgeleverd worden. Hierdoor kan het voorkomen dat zoals nu ook gebeurd is, de verwachte sets van April nog niet uitgeleverd zijn en pas in Mei uitkomen. Ook de sets van Mei zijn nog niet geleverd, en wij hebben ook geen inzicht wanneer deze gaan komen. 


Personeel gezocht

In onze vorige blog hebben wij al gesproken over onze uitbreiding, en wij zijn nog steeds op zoek naar geschikte kandidaten. Heeft u ervaring en kennis van Playmobil? Leeftijd is niet belangrijk, motivatie en bereidheid wel. We zullen geen nachtdiensten inplannen, maar verwachten wel iemand die bereid is door te pakken.

Bent u gemotiveerd en bereid om te leren en houdt u van aanpakken? Stuur ons dan uw sollicitatie met CV. We hebben veel werk en willen vooruit, daarvoor hebben wij jou nodig!


 

Bedankt voor het lezen van onze blog en tot de volgende!

PlayMoto Toys
 

 

BELANGRIJK:

AANGEPASTE VERZENDDATA
2024
zie Verzenden/Retouren pagina (KLIK) !

Aanbieding

UITVERKOOP PLAYMOBIL 1.2.3.
Geldig van 1 tot 30 juni 2024.

40% korting op alle 1.2.3-producten
gedurende deze periode.

© 2019 - 2024 PlayMoto Toys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel