Blog #15: Veel nieuwe sets en samenwerking met Speelgoedbank Buitenpost


Samenwerking met Speelgoedbank Buitenpost

Sinds Januari 2021 werkt PlayMoto Toys samen met Speelgoedbank Buitenpost om gebruikte Playmobil sets een 2e leven te bieden! PlayMoto Toys werd benaderd door de Speelgoedbank of wij interesse hadden om hun overtollige en vaak incomplete sets en onderdelen over te nemen, en in ruil daarvoor complete sets aan te leveren die zij dan weer kunnen aanbieden aan hun klanten.
Ondanks dat Buitenpost niet echt in de buurt van het Westland is en de COVID-19 problematiek, lijkt het ons een geweldige kans en initiatief om dit samen te doen.

De eerste lading Playmobil is inmiddels aangekomen bij PlayMoto Toys. Eerst wordt alles gereinigd en daarna is het veel werk aan het uitzoeken en sorteren daarvan. Wat wij compleet kunnen maken, gaat weer terug naar de Speelgoedbank samen met sets die wij op voorraad hebben. Een win-win voor beide partijen!2e hands Playmobil van Speelgoedbank

De Speelgoedbank Buitenpost zamelt nieuw & gebruikt speelgoed in, voor kansarme gezinnen in hun regio, die zijn doorverwezen via een hulpverleningsinstantie. 

Website: Speelgoedbank Buitenpost


Nieuwe Politie sets Playmobil

De nieuwe Politiesets van Playmobil zijn binnen en staan in de webshop en zijn een mooie invulling op het assortiment. Ook weer nieuwe motoren te zien in de diverse sets, gebaseerd op de wegmotoren zoals de 5117 & 5527, en de politiemotor uit de adventskalender 9007.

Playmobil 5527  PLaymobil 5117  Playmobil politiemotor 9007

 

We zien steeds meer complete speelsets in plaats van de ouderwetse sets met alleen een voertuig, gebouw of een paar figuren erin. Het begon al met de nieuwe bouwplaats sets en de diverse starterpacks. Een goede ontwikkeling, zeker ook vanwege de prima prijzen voor de inhoud. 


Contactgegevens, contactformulier & email

Vanwege de gebrekkige manier waarop het contactformulier in de webshop werkt, hebben wij besloten deze uit te schakelen. Het was voor ons niet mogelijk om direct te reageren en veel berichten bleven daardoor ongelezen en soms ook onbeantwoord. Wel hebben we de mogelijkheden om contact met ons op te nemen uitgebreid met whatsapp en instagram. U kunt ons altijd een berichtje sturen, en wij proberen binnen 2 werkdagen te antwoorden.

Daarnaast hebben wij het email adres info@playmototoys (klik om te mailen) sinds kort gekoppeld aan ons email adres info@playmoto.nl, waardoor wij nu alle emails daar ook dagelijks kunnen lezen en beantwoorden. Dit was ook door problemen met de webshop tot heden niet mogelijk. Hierdoor kan het langer geduurd hebben dan normaal, voordat u een antwoord van ons gekregen hebt, onze excuses daarvoor.

Kijk op onze contact pagina voor al onze contactgegevens!


Gastenboek uitgeschakeld

De webshopprovider heeft besloten het gastenboek om diverse redenen uit te schakelen. Vooruitlopend daarop hebben wij de module alvast verwijderd. Kijk op onze contactpagina, waar u ons kunt beoordelen zoals bijvoorbeeld op Facebook, Google en Kiyoh (hier op de webshop homepagina).

 

Bedankt voor het lezen van deze blog en tot de volgende!
- PlayMoto - 

BELANGRIJK:

AANGEPASTE VERZENDDATA
2024
zie Verzenden/Retouren pagina (KLIK) !

Aanbieding

UITVERKOOP PLAYMOBIL 1.2.3.
Geldig van 1 tot 30 juni 2024.

40% korting op alle 1.2.3-producten
gedurende deze periode.

© 2019 - 2024 PlayMoto Toys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel