Blog #14 Nieuw ronde, nieuwe kansen! Welkom in 2021 bij PlayMoto Toys

Allereerst willen wij iedereen een zeer gelukkig & gezond 2021 wensen!
Bedankt dat u klant bij ons bent of in de toekomst wordt! 
 


Terugblik 2020

2020 was een bewogen jaar voor iedereen, ook voor PlayMoto Toys. Na een zeer geslaagde start met de Playmobil Beurs in Mol (B), kwam Corona om de hoek en lag ineens alles stil. Dat was wel even schakelen voor ons en de rest van de wereld.

Uiteraard brengt dat ook nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee en werden wij letterlijk overspoeld met aanvragen voor het inkopen van gebruikte Playmobil. Zo veel zelfs, dat wij nu nog steeds bezig zijn de achterstand weg te werken.
Dit is ook te zien in ons groeiend aanbod aan gebruikte Playmobil, waar zeer zeker een markt voor is. 
Nieuwe samenwerkingen werden aangeboden, hier zullen wij binnenkort meer over vertellen in een aparte blog. 


Vooruitblik 2021

Wat brengt 2021 voor PlayMoto Toys en u, onze klant?
Voorlopig is nog heel veel onduidelijk, vooral of evenementen en beurzen dit jaar nog kunnen en mogen plaatsvinden, of we weer kunnen winkelen in het buitenland etc.
Wel hebben wij weer een hoop nieuwe, bijzondere en gave artikelen van Playmobil die komend jaar in onze webshop gaan verschijnen, waaronder deze maand de zeer gave VW T1 Bus en VW Kever uit de samenwerking met Volkswagen!
Ook volgen er nieuwe Porsche sets in de loop van het jaar en komen er nog diverse specials uit.

Komt er nog een fysieke speelgoedwinkel van PlayMoto Toys? JA! wij zien hier zeker een toekomst in, zeker in combinatie met onze goed lopende webwinkel die wij nu al hebben. We zijn nu op zoek naar een geschikt pand en kijken naar een geschikte inrichting en assortiment. 


Blog & Nieuwsbrief

De blog zal voortaan maandelijks zijn, en de nieuwsbrief komt vanaf nu 2x per jaar. De nieuwsbrief zal ook een kortingscode bevatten van 5% voor alle geregistreerde klanten. De kortingscode is alleen te gebruiken in die periode tot de verzending van de volgende nieuwsbrief. De eerste nieuwsbrief volgt deze maand.

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog!

- PlayMoto - 

BELANGRIJK:

AANGEPASTE VERZENDDATA
2024
zie Verzenden/Retouren pagina (KLIK) !

Februari Aanbieding

Diverse XXL figuren in prijs verlaagd.

Kijk snel!

© 2019 - 2024 PlayMoto Toys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel