Blog #13: Overspoeld met Playmobil, aankomende Playmobil nieuwe sets & Beurs

Hallo en welkom bij onze nieuwe blog!


Drukte begint met vakantie

Het is alweer eventjes geleden, dat wij onze laatste blog hebben geplaatst. Door alle drukte en het warme weer hadden wij weinig nieuws. Vanaf deze maand wordt het echter weer drukker voor ons. Eerst komen er 2 weken vakantie aan, waar wij onder andere ons magazijn controleren en de voorraad "balansen".
Daarna komen de nieuwe sets van Playmobil uit in Augustus en September, waarbij de Galaxy Police (space) en de nieuwe bouwplaats sets echt wel toppers zijn.
In November is de Playmobil beurs in Tiel, en voor je het weet zijn de feestdagen alweer in zicht.


Overspoeld met aanvragen tot inkoop van 2ehands Playmobil

Sinds Maart dit jaar worden wij overspoeld met aanvragen van particulieren die graag hun (vaak gebruikte) Playmobil willen verkopen aan ons. Helaas vond ons spam-filter al die e-mails wel heel erg op elkaar lijken en bestempelde bijna allen tot SPAM. Na enkele weken kwamen wij hier toevallig achter, en zijn we nu nog steeds bezig de achterstand weg te werken.

Wij zijn hier ooit mee begonnen om te voorkomen dat Playmobil werd weggegooid of stof ligt te vangen op de zolders en in dozen. Na ontvangst wordt alles gewassen en gecontroleerd en weer te koop aangeboden in onze webshop en op de beurzen.
Het is tevens een uitstekende manier om aan oude onderdelen te komen, die niet meer door Playmobil zelf verkocht worden, en zo sets compleet te kunnen maken. 

Sinds wij vorig jaar onze webshop geopend hebben, is het echter nu ineens heel hard gegaan: Wat voorheen een bijzaak voor ons was, is nu een grote factor in ons bedrijf geworden. Zo groot zelfs, dat wij serieus aan het nadenken zijn om uit te breiden en personeel aan te nemen voor PlayMoto Toys.

Het is erg veel, maar leuk werk om al die gebruikte Playmobil uit te zoeken, schoon- en weer gereed voor verkoop te maken. Het mooie hiervan is dat het speelgoed weer hergebruikt wordt en mensen vaak oudere sets, jaren later voor een redelijk prijs toch kunnen bemachtigen. 


Nieuwe Playmobil sets Augustus / September

De nieuwe lijnen van Playmobil Galaxy Police & Bouwplaats alsmede de nieuwe producten in de Scooby-Doo, Novelmore, Piraten series komen deze maanden beschikbaar. Veel online te zetten en zelf te bekijken. Later dit jaar en begin 2021 komen er ook veel nieuwe producten uit, zoals ondere andere de MONSTERTRUCK stuntshow sets, heeft u die al gezien?

 Bedankt voor het lezen, en tot de volgende blog!

BELANGRIJK:

AANGEPASTE VERZENDDATA
2024
zie Verzenden/Retouren pagina (KLIK) !

Februari Aanbieding

Diverse XXL figuren in prijs verlaagd.

Kijk snel!

© 2019 - 2024 PlayMoto Toys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel