Blog #12: Terugblik Mol, releasedatum DeLorean & aanpassen ivm Corona

Hallo en welkom bij onze nieuwe blog!


Hoe was het Playmo Weekend in Mol, België?

De beurs in Mol was voor ons een hele ervaring, enorm leerzaam en erg gezellig. Veel oude bekenden ontmoet, veel nieuwe leren kennen. We zullen een aparte blog plaatsen met veel foto's van de beurs, zodat u een beter idee heeft.


Agenda

De Playmobeurs 2020 in Tiel staat ook op de agenda (klik) Gezien de corona crisis is het nog niet duidelijk of dit evenement door kan gaan. We houden u op de hoogte.


Wanneer komt de Playmobil 70317 DeLorean uit?

Playmobil 70317 DeLoreanEen vraag die wij erg vaak krijgen. Het antwoord is heel erg simpel: De Back to the Future en Scooby-Doo sets komen in Europa pas in mei 2020 uit, NIET eerder. (Bron: Playmobil).

Blijkbaar zijn er al veel aanbieders, die net doen alsof zij de set al kunnen verkopen in Europa, dat is niet het geval.
Van beide series komen in mei slechts 2 sets uit, de rest volgt tegen het einde van 2020.


De Playmobil 70227 - Porsche Macan S Brandweerauto Playmobil 70277 - Porsche Macan S Brandweerauto
met licht en geluid is inmiddels verkrijgbaar, en binnenkort zullen wij hiervan een review plaatsen.

 


Corona Crisis raakt ook PlayMoto Toys

Ook PlayMoto Toys ontkomt er niet aan: De Corona Crisis. Ondanks dat wij een webshop zijn en voornamelijk online verkopen, hebben wij er zeker last van en moeten er ook ter dege rekening mee houden.

UPDATE 11-5-2020: U kunt ook weer bij ons afhalen vanaf vandaag. Houdt wel 1,5m afstand en volg onze regels.

Gelukkig hebben wij grotendeels onze eigen voorraad in beheer en geen personeel in dienst, waardoor we alles goed onder controle kunnen houden.
Alle sets en onderdelen zijn bij ons al ingepakt, en worden extra ontsmet voordat zij verzonden worden. Alles wat nieuw bij ons binnenkomt, wordt ook eerst ontsmet en vervolgens direct opgeruimt in opslagkisten.
Alle plannen voor beurzen, markten en onze eigen winkel zijn voorlopig in de wacht gezet, totdat de crisis weer voorbij is.

Uiteraard kunt u nog steeds bij ons bestellen, en zal uw pakket zo snel als mogelijk verzonden worden, zoals altijd.​ Heeft u vragen of zorgen? Neem dan contact met ons op, en wij zullen ons best doen uw vragen te beantwoorden.


HOU 1,5m AFSTAND!

Het is zo belangrijk, denk niet: Dit raakt mij niet, het is allemaal onzin. Het raakt iedereen, en alleen met zijn allen kunnen we ervoor zorgen dat dit goed verloopt.
Die 1,5 tot 2m afstand is zo belangrijk om verspreiding te voorkomen, het virus zie je niet. Maakt dat het minder gevaarlijk? Zou je ook zo reageren, bij een zichtbare ziekte als de waterpokken? 

Blijf thuis, ga spelen met jouw kinderen of familie, speel met Playmobil :-)Bedankt voor het lezen, en tot de volgende blog!

 

BELANGRIJK:

AANGEPASTE VERZENDDATA
2024
zie Verzenden/Retouren pagina (KLIK) !

Aanbieding

Diverse XXL figuren in prijs verlaagd.

Kijk snel!

© 2019 - 2024 PlayMoto Toys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel