Blog #8: Nieuwe City Life- , Novelmore- & Playmobil: The Movie sets.

In de afgelopen periode zijn er weer veel nieuwe Playmobil sets uitgekomen, waaronder natuurlijk de erg leuke en speelse sets van Playmobil: The movie en de stoere sets van het nieuwe Ridders thema "Novelmore".

In het City Life thema is een nieuwe lijn met voertuigen uitgebracht. Hier kunt u onder andere de volgende sets vinden: Het tankstation met winkel en voertuigen; de grote autogarage om de voertuigen te onderhouden in de stad; de sleepwagen met motor om de voertuigen naar de garage te brengen die kapot zijn.
Ook zijn er de nieuwe veeg- en vuilniswagen voor het netjes houden van de Playmobil wereld, en de stoere nieuwe motor rijdt met een mooi geluid voorbij.

 

 

 

 

 

 

Alle sets van Playmobil: The Movie zijn te vinden in hun eigen categorie, waaronder de bijzonder gave en complete set 70078 - PLAYMOBIL: THE MOVIE Rex Dasher's Porsche Mission E.

Uiteraard hebben we nog veel meer nieuwe items te koop gezet, voertuigen, promo sets, merchandise, exclusieve sets en nog veel meer. Al deze sets zijn nu ook verkijgbaar hier in onze webshop.


Ook heel erg leuk zijn de vele berichten en verzoeken die wij krijgen, voor het opkopen van gebruikte Playmobil. Heeft u of uw kind ook oude Playmobil liggen waar u niets meer mee doet? Wij nemen het graag van u over.

Het is ook een erg spannende week voor ons, want wij gaan onze eerste "nieuwe" bestelwagen ophalen. Hier alvast een kleine vooruitblik op onze nieuwe bus, wij zijn er trots op.de nieuwe PlayMoto Toys Bus

 

Tot de volgende blog!
 

 

BELANGRIJK:

AANGEPASTE VERZENDDATA
2024
zie Verzenden/Retouren pagina (KLIK) !

Aanbieding

UITVERKOOP PLAYMOBIL 1.2.3.
Geldig van 1 tot 30 juni 2024.

40% korting op alle 1.2.3-producten
gedurende deze periode.

© 2019 - 2024 PlayMoto Toys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel