Blog #18: PlayMoto Toys' nieuwe materieel


PlayMoto Bus met aanhanger

Nieuwe Bedrijfswagen

In het voorjaar van 2021 hebben wij onze Lincoln Mark LT pickup en de Mercedes Viano verkocht en hiervoor in de plaats een nieuwe bedrijfswagen aangeschaft.
Onze keus  is daarbij gevallen op een 2021 Ford Transit 350 HD dubbele cabine met extra laadvermogen en trekhaak. Deze bus voldeed aan al onze wensen en is voorzien van veel veiligheidszaken, zoals camera's voor & achter, Adaptive cruise-control, anti collision assist, ABS, ESP, BLISS en nog veel meer. Daarnaast is deze bus sterk, snel, zuinig en voor een zeer mooie prijs.
Uiteraard hebben wij ook gekeken naar bestelwagens met meer milieuvriendelijke aandrijving, alleen zijn er op dit moment en het komende jaar ook zeker nog geen bedrijfswagens van deze grootte te koop, die minstens 450km aaneengesloten kunnen rijden. Aangezien wij vrij regelmatig lange afstanden rijden boven de 400km, is dit voor ons wel van belang. Hierdoor hebben wij toch gekozen voor de Transit met een Euro6 motor.

Martin tekenen en betalen nieuwe bus    Ophalen nieuwe bus

Eerste rit   


Aanpassingen PlayMoto Bus

 

Uiteraard hebben we een aantal aanpassingen laten doen door Ford Oostdijk aan onze bus. De zijwanden van de laadruimte zijn professioneel betimmerd en voorzien van bevestigingsrails, en is er een extra 12v aansluiting achterin de laadruimte aangebracht. Tevens hebben we extra contour- en knipperlichten aan de achterzijde van de bus laten monteren voor betere zichtbaarheid. 
Binnen in de bus hebben we o.a. een led sfeerverlichtingstrip aangebracht.


Aanhanger

Daarnaast hebben wij dit jaar ook een gesloten aanhangwagen gekocht die multifunctioneel is. Wij gebruiken hem primair voor het vervoer van onze waren, maar ook passen onze beide motoren in deze aanhanger.
Vooral het meenemen van meer voorraad naar beurzen en evenementen is geweldig, voorheen moesten we met onze 2 bedrijfswagens rijden om hetzelfde te kunnen vervoeren, dat is nu niet meer nodig. 

PlayMoto bus met aanhanger

We kunnen in ieder geval de komende jaren weer goed en een stuk zuiniger dan voorheen onderweg!

 

Bedankt voor het lezen van deze blog en tot de volgende!

Groetjes, PlayMoto.

BELANGRIJK:

AANGEPASTE VERZENDDATA
2024
zie Verzenden/Retouren pagina (KLIK) !

Aanbieding

UITVERKOOP PLAYMOBIL 1.2.3.
Geldig van 1 tot 30 juni 2024.

40% korting op alle 1.2.3-producten
gedurende deze periode.

© 2019 - 2024 PlayMoto Toys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel